Janet Jackson: - Paris er for ung for rampelyset

(16.12.2011, sist oppdatert 16.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Plutselig eksploderer medieinteressen rundt det avdøde popikonet Michael Jacksons datter, Paris Jackson.

Paris Jackson har fått en rolle i den kommende filmen «Lundon‘s Bridge and the Three Keys». Og nylig ble 13-åringen intervjuet av Ellen DeGeneres i hennes talkshow, om hvordan det var å vokse opp på ranchen Neverland - og bære maske når de skulle tre ut i det offentlige rom.

 

Nå uttaler tante Janet seg, og hun bekymrer seg for at niesen er i yngste laget for denne typen eksponering. Hun sier om filrollen:

 

- Jeg er glad på hennes vegne, men det uroer meg litt. Ja, jeg skulle ønske hun hadde ventet litt.

 

Hun legger til: - Jeg kom inn i bransjen i ung alder. Det er ikke lett. Du mister barndommen fullstendig. Jeg fikk den ikke med meg i det hele tatt. Jeg har sagt til henne at hun har hele voksenlivet på seg til å være den skuespilleren hun ønsker å være.

 

Tante Janet har videre rådet niesen til å gå på skuespillerskole og studere yrket før hun kaster seg ut i det. Hun sier: - Jeg har sagt til henne at dersom det var meg, så ville jeg brukt tiden til å studere og lese meg opp på yrket.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews