Janet Jackson: - Michael er ikke klar

(22.01.2008, sist oppdatert 22.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det har lenge versert rykter om at det går mot en gjenforening for brødregruppa Jackson 5. Yngste blad Jackson, Janet, sier imidlertid at det muligens ikke blir noe av likevel.

Janet Jackson sår tvil om et gjenforening-forsøk mellom brødrene. Hun tror ikke familiens mest berømte og omtalte person, Michael Jackson, er klar.

 

Det er spesielt Jermaine Jackson som har snakket offentlig om planene for en gjenforeningsturné. Men til dette sier Janet: - Det har vært tøft for Mike (Michael) å ta stilling til dette. Kanskje han bare vil fortsette som før, som soloartist. Og dersom det er dette han ønsker, må vi bare respektere det.

 

Janet Jackson sier likevel: - Men for en stor begivenhet det ville vært dersom de virkelig kom sammen igjen på scenen. Jeg ville vært den første til å sikre meg billett.

 

Michael Jackson har holdt en lav profil siden rettssaken mot ham i 2005, men før jul gjorde han et eksklusivt intervju med det afroamerikanske magasinet Ebony. Da fortalte han at han tilbringer dagene i studio.

 

- Jeg skriver masse om dagen og er i studio hver dag, uttalte popsangeren da.

 

Michael Jackson var bare fem år da han og brødrene Jackie, Tito, Marlon og Jermaine Jackson ble berømt under navnet Jackson 5. Sist de fem turnerte sammen var i 1984.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews