- Jackson nervøs for comeback

(25.09.2008, sist oppdatert 25.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske R&B-artisten, produsenten og låtskriveren Ne-Yo, som samarbeider med Michael Jacksons på det lenge bebudede comebackalbumet, forteller hvorfor det hele drøyer.

- Michael Jackson har gitt sine låtskrivere et ultimatum: Lag bedre låter enn «Thriller» - eller la det være, forteller Ne-Yo til den britiske storavisen The Mirror.

 

Han sier videre: - Michael er veldig nervøs, han vet han er en «underdog» og at folk ønsker at han skal mislykkes. Derfor er Michaels nye album nødt til å bli fantastisk. Det må bli bedre enn «Thriller». Jeg har allerede bidratt med noen låter, men vi har ingen anelse om når det kommer ut. Han skyver stadig på datoen.

 

Ne-Yo har tidligere skrevet listetopper til damer som Beyonce Knowles og Rihanna. Han innrømmer imidlertid at det var Michael Jackson som fikk ham til å skjelve. Om sitt første møte med poplegenden, sier han:

 

- Hendene mine skalv som de aldri har gjort før. Men det flotte er at jeg får arbeide med mitt idol - og han er virkelig kul.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews