Jackson-bror raser mot legedokumentar

(10.11.2011, sist oppdatert 10.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jermaine Jackson raser mot en fjernsynsdokumentar om Conrad Murray, som skal vises bare dager etter at legen ble funnet skyldig i uaktsomt drap på lillebroren Michael.

I TV-programmet «Michael Jackson and The Doctor» skal Murray fortelle sin side av historien, heter det i omtalen. Men nå går altså storebror Jackson kraftig ut:

 

Han kaller Murray for «en feiging» og «en løgner», og hevder at legen ikke burde få lov til å komme med sine synspunkter nå som han er funnet skyldig. Til CNN-vert Piers Morgan sier Jermaine Jackson:

 

- Alt han sier er i realiteten irrelevant. Han hadde sin sjanse til å stå frem i retten. Dette må være for penger, han må ha fått store summer for å gjøre dette. Jeg kan knapt tro at mens vi var i retten og ventet på en dom, stilte han opp for å lage en dokumentar. Det er latterlig.

 

Derimot synes Jermaine Jackson ikke at det gjør noe at han selv skriver bok om sin avdøde bror - noe han allerede er kritisert for. Boken skal hete «You Are Not Alone: Michael, Through A Brother‘s Eyes».

 

- Jeg kan ikke tro at jeg fikk gjennomgå for å skrive en bok som tar for seg sannheten. Jeg stoppet før rettssaken og dommen, sier Jackson.

(©NTB)

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews