Jackson-bror raser mot Kiss-bookingen

(17.08.2011, sist oppdatert 17.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Michael Jacksons storebror Jermaine raser nå mot arrangørene av den store hyllestkonserten i Wales 8. oktober, og hevder at de utnytter moren Katherine.

Arrangørene inviterte først Kiss med blant artistene, før man trakk bookingen på grunn av frontmann Gene Simmons‘ uttalelser i fjor om pedofilibeskyldningene mot den avdøde popkongen.

 

I en serie rasende Twitter-poster skriver Jermaine Jackson:

 

- Jeg er like rystet som all fansen over at Global Live booket en artist som Kiss etter alt det Gene Simmons sa om Michael. Det betyr ingenting at invitasjonen til Kiss er trukket tilbake. Den dårlige håndteringen styrker mitt syn på at denne arrangøren gjør det meste galt.

 

Jermaine Jackson og broren Randy er imot hele konserten, mens moren Katherine og de andre søsknene La Toya, Tito, Marlon og Jackie har gitt sin støtte. Det har Jermaine også sitt å si om:

 

- Det gjør meg trist at min mor brukes for å promotere arrangementet. Trenger Global Live virkelig en 81 år gammel kvinne som støtte?

(©NTB)

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews