- Jackson-barna vil gjerne vitne

(27.09.2011, sist oppdatert 27.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Michael Jacksons barn, Prince Michael (14) og Paris (13) håper ifølge en kilde at de kan få vitne når rettssaken om Dr. Conrad Murrays rolle i popstjernens død, nå er i gang.

Mer enn to år er gått siden Michael Jacksons dødsfall 25. juni 2009. Nå står popkongens lege Conrad Murray (58) tiltalt for uaktsomt drap. Rettssaken mot ham startet tirsdag og er ventet å vare i fem uker. Han er tiltalt for å ha gitt Jackson en overdose av anestesimiddelet propofol. Jackson skal ha fått legemiddelet fordi han led av søvnløshet. Murray har aldri nektet for å ha gitt Jackson propofol, men han avviser bestemt at han gikk fra pasienten etter å ha gitt ham middelet.

 

Nå vil to av Jackson-barna, som var i huset, gjerne vitne, dersom vi skal tro kilder. En kilde sier til RadarOnline.com:

 

- Michael Jacksons mor, Katherine, har ikke lyst til at barna skal vitne. Hun vet hvor traumatisk det hele er for dem, men både Prince Michael og Paris har sagt at de vil fortelle juryen hva de så den dagen faren døde. De er bestemt på å stille opp. Og jeg tror ikke Katherine vil nekte dem sjansen til å si sitt, selv om hun egentlig ikke vil. Barna vil ikke at farens omdømme skal skjemmes av rettssaken, og mener de kan bidra til å dømme Dr. Murray, fortsetter kilden.

 

Det skal imidlertid være sterk enighet om at det yngste barnet, Blanket (10), er for ung til å vitne.

(©NTB)

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews