- Har kranglet mye i det siste

(10.02.2009, sist oppdatert 10.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Rihanna og Chris Brown skal ha kranglet mye i det siste, og forholdet deres er angivelig turbulent.

- Det ene øyeblikket er alt bare kjærlighet, og det neste slåss de som bare det. De er ganske sta begge to, sier en kilde til bladet People.

 

Kilder i politiet sier at Rihanna (20), som egentlig heter Robin Fenty, var offeret som ringte til nødnummeret 911 og navnga Chris Brown som overgriperen.

 

Bare timer etter hendelsen natt til søndag skal Brown og Rihanna ha blitt sett mens de forlot et Los Angeles-hotell sammen. Senere samme ettermiddag ble livvaktene deres observert mens de flyttet parets bagasje ut av hotellet.

 

Brown meldte seg til politiet selv, og er ute mot kausjon. Nå har han hyret kjendisadvokaten Mark Geragos, som blant annet bisto Winona Ryder da hun ble arrestert for butikktyveri i 2001 og som også var Michael Jacksons advokat da han ble anklaget for pedofili.

 

Chris Brown og Rihanna fant sammen mot slutten av 2007, og ble første gang fotografert sammen under Grammy-showet i 2008. Til årets arrangement dukket som kjent ingen av dem opp.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michael Jackson og Rihanna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews