Ferrigno skal danse

(04.08.2009, sist oppdatert 04.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-stjernen Lou Ferrigno skal være med i neste sesong av «Dancing With The Stars».

Den tidligere «Hulken»-skuespilleren har sagt ja til å bli med blant deltakerne som skal danse i den amerikanske utgaven av Reality-showet «Skal Vi Danse».

 

Ferrigno, som var bodybuilder men ble skuespiller, var nylig i media da det ble kjent at han var Michael Jacksons personlige trener inntil Jacksons død i juni.

 

Ifølge Life & Style Magazine var Ferrigno på audition til «Dancing With The Stars» utgaven som sendtes i 2007, men fikk altså ikke sjansen før nå.

 

- Jeg har hatt et møte med produsentene for programmet, og det var veldig positivt. De likte godt ideen om å ha meg med, sier Ferrigno, som innrømmer at han ikke er noen danseløve.

 

- Jeg har aldri danset på den måten før, så jeg må trene hardt. Men jeg elsker å jobbe hardt for resultatene og jeg skal gi mitt beste.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews