Celine klar med nytt show

(14.03.2011, sist oppdatert 14.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Céline Dion er klar med sitt nye show i Las Vegas og får gode karakterer - av sladrekongen Perez Hilton.

15. mars er det premiere på forestillingen «Celine» på Caesars Palace, som skal kjøres de neste tre årene og forhåpentligvis redde økonomien både på hotellet - og kanskje også i resten av den nedgangspregede underholdningsbyen.

 

På scenen har hun med seg fullt orkester og band, og vil blant annet fremføre sine største hitlåter gjennom karrieren, en hyllest til Michael Jackson samt musikk fra klassiske Hollywood-filmer, som «Goldfinger».

 

- Dette er drømmen for en sanger, sier Dion selv til Newsweek. Hun er mor til de fem måneder gamle tvillingene Nelson og Eddy, og gjorde noe tilsvarende da sønnen Rene-Charles (10), nå kjent som «RC», var liten. Da spilte hun for utsolgte hus samme sted fra 2003 til 2007.

 

Perez Hilton var til stede under den avsluttende kostymeprøven lørdag, og omtaler showet i svært rosende vendinger: «Det er svært annerledes enn hennes siste forestilling. Det er dristig, det er modig. Det er fylt med moro, spenning og drama. Men, viktigst nok, så viser det på vakkert vis frem stemmen hennes og den omfang», skriver han.

 

Céline Dion fyller 43 år 30. mars og kan også feire 30 år som artist i 2011.

(©NTB)

 

sang også under Oscar-showet, der hun strålte i hvitt (bildet). Foto: AP

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews