Bubbles? dress til salgs

(12.11.2010, sist oppdatert 12.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Nå må Michael Jacksons gamle sjimpansevenn begynne å selge klærne sine for å ha til livets opphold.

Slik kan det iallfall virke når den todelte, røde lærdressen, spesialsydd til Bubbles, nå går under hammeren på auksjon i Hollywood i desember. Halvparten av inntektene går til omsorgen for Bubbles, melder Reuters.

 

Bubbles, nå 26 år gammel, bodde i sin tid på Neverland og var med i studio da Jackson spilte inn «Bad». Men da han vokste til, ble han aggressiv og måtte flytte hjemmefra - og til Centre For Great Apes i Florida. Der bor han fremdeles og oppfører seg ifølge vokterne pent og liker å male og høre på fløytemusikk.

 

Julien?s Auctions forventer å få mellom 12.000 og 24.000 kroner for dressen til Bubbles.

 

Langt dyrere blir den fancy paradeuniformen som John Lennon brukte på en Life-forside, og som er til forveksling lik den han bar på coveret av Beatles-albumet «Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band». Den forventes å innbringe opp mot 1,2 millioner kroner på auksjonen over popkulturgjengstander.

 

Michael Jacksons egne klær - blant annet en rød «Beat It»-jakke som er signert og en svart epålettjakke han brukte til en bursdagsfest for Nelson Mandela i 1996 - forventes ikke å nå opp i samme summene som Lennon-jakken.

(©NTB)

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews