Bieber hyller Jackson fra sykesengen

(31.08.2010, sist oppdatert 31.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Tenåringsstjernen Justin Bieber ble søndag tvunget til å innstille en konsert i New York fordi han ble syk, skriver Billboard.

Fra sykesengen tvitrert Bieber at det virkelig «sugde» å stille inn konserten, han ville virkelig opptre - men ble frarådet det av sin lege.

 

Lyspunktet var at besteforeldrene og hans best venn kom på besøk, og bestemor hadde med kyllingsuppe til sitt barnebarn.

 

Etter at han hadde forsikret fansen om at han kom til å bli bra og bare trengte et par dagers hvile - samt at konserten i stedet blir holdt på onsdag - skiftet Bieber fokus til årsdagen for Michael Jacksons fødselsdag.

 

- I dag handler det ikke om meg, men om min helt. Gratulerer med fødselsdagen til den beste noensinne, den største entertaineren av dem alle, og min helt og inspirasjonskilde, tvitret han.

 

Justin Bieber slo igjennom med dunder og brak på nettstedet YouTube. I fjor kom debutalbumet «My World», og videoen til sangen «Baby» er YouTubes mest sette noensinne med over 246 millioner visninger.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.452 sec - 1 pageviews