Akon vil jobbe mer med Jackson

(08.12.2008, sist oppdatert 08.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

R&B-stjernen Akon forteller at møtet med Michael Jackson er høydepunktet i karrieren hans så langt.

Han sier til nyhetsbyrået Wenn: - Jeg trodde jeg skulle bli helt satt ut av stjernemøtet, men da vi møttes første gang var det som om vi alltid hadde kjent hverandre. Det var en utrolig merkelig opplevelse. Han kjenner min historie, og jeg kjenner hans. Vi følte oss som gamle venner.

 

Resultatet «Hold My Hand» er nå å høre på diverse nettsteder. Men det drøyer imidlertid med Michael Jacksons nye plate. Og ifølge en annen samarbeidspartner, Ne-Yo, er Jackson blitt ekstremt perfeksjonistisk.

 

- Han har gitt sine låtskrivere et ultimatum: Lag bedre låter enn «Thriller» - eller la det være, forteller Ne-Yo til den britiske storavisen The Mirror.

 

Nylig slapp Jackson å møte i retten etter at den bahrainske sjeiken Abdullah bin Hamad al-Khalifa mente Jackson brøt en kontrakt om å spille inn et nytt album og skrive en selvbiografi. De to klarte imidlertid å bli enige utenfor rettssalen.

 

Jackson har også dementert ryktene om at han skal turnere sammen med sine brødre i bandet Jackson Five på nyåret. Han uttalte i oktober at han er godt i gang med sitt albumprosjekt og at han gleder seg til å dele ny musikk med fansen. Også artistene Will.i.am og Kanye West har vært i studio med Jackson i senere tid.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews