Aaron Carter: - Fikk kokain av Michael Jackson

(01.07.2011, sist oppdatert 01.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske sangeren Aaron Carter, lillebror til Backstreet Boys-medlemmet Nick, sier i et nytt intervju at Michael Jackson ga ham alkohol og kokain da han var tenåring.

- Jeg har aldri snakket om det, dette er første gang. Jeg savner Michael, jeg hadde noen fantastiske opplevelser med ham. Men jeg var også bekymret over hva han gjorde mot meg, sier Carter til OK Magazine Australia.

 

- Han ga meg vin. Jeg mener, jeg kunne sagt nei, men jeg var 15 år. Og når det kommer til dop, så ga han meg kokain. Jeg opplevde det som underlig, både det og andre ting, sier Aaron Carter, som i dag er 23 år.

 

 

 

Han beskriver seg som en nær venn av den avdøde popkongen.

 

Michael Jackson ble ofte beskyldt for å ha et kontroversielt privatliv, noe som ikke minst kom fram under rettssaken mot ham i 2005 - der han ble frikjent for overgrep mot barn.

 

- Vi snakket sammen etterpå, time etter time. Jeg beundret Michael, men oppførselen hans plaget meg en del. Så ringte moren min politiet, forteller Aaron.

(©NTB)

 


Les alt om Michael Jackson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews