- Har ikke endret testamentet

(15.10.2010, sist oppdatert 15.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene om at Michael Douglas skal ha forandret testamentet er ikke sanne, sier hans pressetalsmann og gode venn.

Det var bladet Star som skrev at Douglas hadde tatt for seg sitt testamente, og fordelt arven mellom kona Catherine Zeta-Jones og barna Carys og Dylan.

 

Angivelig skulle han også ha sørget for at hans forrige kone Diandra fikk en million dollar, fordi han forberedte seg på det verste. Men nei, sier talsmannen:

 

- Michael er fullstendig fokusert på å bli frisk igjen, sier Allen Burry til People.com.

 

Burry bekrefter at strålebehandling og cellegiftkur har tatt hardt på skuespilleren, som nylig var ferdig med åtte ukers behandling for en valnøttstor kreftsvulst ved tungeroten.

 

- Det har vært svært vanskelig, men legene er tilfreds med hvordan han reagerer på behandlingen. De synes han har det svært bra etter forholdene, sier talsmannen, som samtidig avkrefter rykter om at Douglas skal ligge på dødsleiet, slik enkelte medier har skrevet.

 

Burry sier også at det ikke er sant at Michaels far, Kirk Douglas, og stemoren Anne har flyttet til New York for å være ved sønnens side.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michael Douglas!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews