Eksfru Douglas tapte i retten

(16.11.2010, sist oppdatert 16.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det nytter ikke å tøffe seg mot Gordon Gekko. Det merket eksfru Douglas, som gikk til søksmålet for å få halvparten av inntektene fra «Wall Street»-oppfølgeren.

Mandag ble saken avvist i Manhattans Supreme Court, fordi dommeren mente New York var feil sted å prøve saken.

 

- Jeg vet ikke om hun vil prøve å gå til sak i California. Men jeg tror det vil være dumt av henne å prøve, og at saken vil bli avvist, sier advokaten til Michael Douglas, Marilyn Chinitz, til ENews.

 

Diandra Douglas skilte seg fra skuespilleren i 2000. Hun hevder skilsmisseoppgjøret den gang sikret henne halvparten av inntektene som Michael Douglas tjente da de var gift - og at dette også innebar inntektene fra eventuelle spinoffs.

 

Den nye «Wall Street: Money Never Sleeps»-filmen er som kjent en oppfølger til «Wall Street» fra 1987. Derfor krevde Diandra Douglas halvparten av inntektene fra den - men kom altså ingen vei.

(©NTB)

 

 


Les alt om Michael Douglas!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews