Douglas føler seg frisk

(15.09.2011, sist oppdatert 15.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Michael Douglas føler seg frisk og rask igjen, og sier han gleder seg til å feriere med kona Catherine Zeta-Jones på landet.

Filmskuespilleren har fullført behandlingen mot strupekreft og sier han er i fin form igjen - selv om det var tøffe tak: - Jeg føler meg bra! Det er herlig. Etter en tøff behandlingsperiode føler jeg at jeg begynner å bli mitt gamle jeg igjen, uttalte Douglas under Michael Kors moteshow. Han bekreftet videre det han tidligere har sagt, om at familien fra nå av vil være hans viktigste prioritet, mens filmkarrieren trappes ned.

 

Han sier videre til Access Hollywood: - Catherine skulle egentlig vært her i dag, men rakk det ikke. Jeg håpet hun skulle være her. Vi har det veldig bra og vi skal reise på ferie på landet senere i dag.

 

- Jeg jobber stadig med å legge på meg og forbedre formen, og det går helt etter planen. Det viktigste er at kreften er borte, og ikke kommer tilbake. Jeg må inn til sjekk hver måned det første året, men legene er veldig positive, fortalte han videre.

 

I kjølvannet av kreftkampen fikk Zeta-Jones en psykisk reaksjon. Hun fikk behandling for bipolar lidelse og Douglas uttalte i den forbindelse at hun slet med å holde hodet over vannet da han ble syk: - Min eldste sønn er i fengsel, ekskona mi saksøker meg og jeg har kreft. Da er det ganske vanskelig for kona å si «jeg er deprimert», forklarte han da.

(©NTB)

 


Les alt om Michael Douglas!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews