Streep svarer Cameron

(09.01.2012, sist oppdatert 09.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Filmstjernen Meryl Streep har fått lovord for sitt portrett av den tidligere britiske statsministeren Margaret Thatcher i filmen «The Iron Lady».

Nå går Streep til angrep på Thatchers etterfølger og partivenn David Cameron - og kaller hans kritikk av filmen «upassende».

 

- Men han da? Som sier på radio at folk bør vente til hun er død før de gjør film om henne. Hvordan må det føles for henne, spør Streep.

 

I et intervju med britisk radio i uken som gikk, uttrykte Cameron at det var feil av filmen å ta for seg Thatchers alderdom og demens, i stedet for å beskrive hennes innsats som Storbritannias første kvinnelige statsminister. Han la til at han synes Streep gjør en fantastisk innsats.

 

Streep har fått Golden Globe-nominering for innsatsen og hun ses også som en favoritt når det gjelder å ta med seg hjem en Oscar i kategorien beste kvinnelige hovedrolle senere i år.

(©NTB)

 


Les alt om Meryl Streep!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews