Streep som Thatcher

(01.07.2010, sist oppdatert 01.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Meryl Streep vurderer for tiden å ikle seg rollen som den kontroversielle og i lang tid styrende britiske statsministeren Margaret Thatcher.

Det er sammen med «Mamma Mia!»-regissør Phyllida Lloyd at Streep nå ser på muligheten for å gjøre en BBC-produsert film, basert på dramatiske hendelser i Thatchers karriere og liv.

 

Som Thatchers ektemann, Denis, står allerede Jim Broadbent klar, melder filmbransjebladet The Hollywood Reporter.

 

Filmens handling blir satt til 1982 og følger Thatcher som prøver å redde karrieren i opptakten til Falklandskrigen. Den to måneder lange krigen ble et vendepunkt for statsministeren, som, etter seieren, så oppslutningen sin bli doblet, og fortsatte med å vinne en ny periode.

 

Dersom alt går som planlagt, får Streep nok en gang prøve seg på å tolke en person som ikke er oppdiktet. Tidligere har hun blant annet spilt aktivisten Karen Silkwood, forfatteren Susan Orlean og matlagingsguruen Julia Child.

(©NTB)

 

 


Les alt om Meryl Streep!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews