Meryl Streep viste frem døtrene

(06.12.2011, sist oppdatert 06.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

En stolt Meryl Streep poserte sammen med sine tre vakre døtre - og ektemannen - da hun i helgen ble hedret av president Barack Obama.

62 år gamle Streep har fire barn med sin to år eldre mann. Den eldste, musikersønnen Henry (32), var ikke med på bildet. Det var til gjengjeld døtrene Mary (28), Grace (25) og Louisa (20), som i følge Daily Mail så ut som yngre versjoner av moren.

 

Det var søndag at Streep og familien var til stede på Kennedy Center i Washington, D.C. på den store gallaen, der fem kunstnere ble hedret for sin innsats. De andre fire var Barbara Cook, Neil Diamond, Yo-Yo Ma og Sonny Rollins.

 

Men engasjerte Meryl Streep lot ikke anledningen gå fra seg når hun først var i den amerikanske hovedstaden: Hun hadde også møter med kvinnelige kongressrepresentanter - for å fremme sin nye kampsak, et nasjonalt, kvinnehistorisk museum.

 

- Som du kanskje legger merke til, så har vi ikke ett, sa hun til AP.

(©NTB)

 


Les alt om Meryl Streep!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews