Mena Suvari giftet seg i Vatikanstaten

(28.06.2010, sist oppdatert 28.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Mena Suvari, kjent fra «American Beauty» og «American Pie»-filmene, giftet seg lørdag i en privat kirke i Vatikanstaten.

Hun har vært forlovet med den canadiskbosatte musikkprodusent Simone Sestito (25) i to år, og bryllupet sto i Italia der store deler av hans familie bor. En bryllupsgjest sier til People:

 

- Seremonien var noe helt for seg selv, og Mena så strålende ut. De er svært forelsket.

 

Tidligere har Mena Suvari fortalt at hun ville få sydd en brudekjole som dekket over tatoveringene hennes, fordi hun trodde det var best med tanke på hans familie - som inkluderer to nonner.

 

Etter vielsen i et privat kapell dro bryllupsfølget til et romantisk gammelt slott ved havet for å feire, skriver Daily Mail.

 

Mena Suvari (31) har tidligere vært gift - med en 17 år eldre tysk filmfotograf, som hun skilte seg fra i 2005 etter fem års ekteskap.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mena Suvari!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews