Spice Girls på talefot igjen

(21.12.2006, sist oppdatert 21.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Eddie Murphys behandling av Melanie Brown har fått Geri Halliwell til å føle sympati med sin tidligere kollega.

Det har lenge vært kjent at Melanie Brown og Geri Halliwell har slitt med kjemien seg imellom. Og mens de andre jentene har holdt kontakten etter bruddet med bandet, har ikke disse to snakket særlig sammen etter bruddet med Spice Girls.

 

Men Browns høyt profilerte brudd med skuespiller Eddie Murphy har gjort at de to har funnet tonen igjen, skriver BreakingNews.ie.

 

Brown og Murphy startet sin romanse i juni, men Hollywood-profilen gjorde det slutt med den britiske sangeren bare uker senere. Melanie Brown er nå gravid, og Eddie Murphy har forlangt DNA-test og sier han slett ikke er sikker på at han er faren til det ufødte barnet.

 

Halliwell gikk gjennom en lignende periode da hun ble gravid med regissør Sacha Gervasi. Nå er datteren Bluebell sju måneder - men barnefaren har ikke kontakt med jenta. En venn av Halliwell sier:

 

- Det at Geri har opplevd noe lignende som Mel, gjør at de to har fått et bånd mellom seg. Geri føler at hun forstår hva Mel går igjennom.

 

Mel B og Geri er ikke de eneste kjendiskvinnene som har fått DNA-kravet slengt etter seg. Den amerikanske millionæren og filmprodusenten Steve Bing, far til Liz Hurleys sønn Damien, ville ikke ha noe med gutten å gjøre før en DNA-test forelå. Også fotomodell Heidi Klum fikk beskjed av Formel-1-Manager Flavio Briatore da hun ble gravid: Han forlangte DNA-test før han gikk med på at han var faren.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews