Solgte huset, dro på rehab

(12.12.2012, sist oppdatert 12.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheens trøblete ekskone Brooke Mueller solgte huset sitt før hun la seg inn til rusavvenning for 19. gang.

Det var i huset i Tarzana, Los Angeles at Mueller (35) ble funnet bevisstløs sist fredag, angivelig etter å ha tatt for mye av et sentralstimulerende middel ofte brukt til å behandle ADHD.

 

Ifølge TMZ har Mueller en gyldig resept fordi hun har lidelsen, men skal ha falt for fristelsen til å bruke mer enn den foreskrevne dosen. Ifølge kjendisnettstedets kilder angivelig fordi hun var desperat etter å ha holde leveringsfristen på en smykkebestilling.

 

Barnevernet kom på besøk dagen etter overdosen, bare timer etter at hun ble utskrevet fra sykehuset, for å se etter tegn på misbruk. Nå har Brooke Mueller ifølge TheRealEstalker.com like så godt solgt huset, som hun kjøpte for bare et år siden av Melanie B fra Spice Girls.

 

Mens hun er inne til rusavvenning, er det en annen av Sheens ekskoner og barnemødre som passer tvillingsønnene Max og Bob (3), nemlig Denise Richards. Charlie Sheen har ifølge TMZ ikke tid til å passe dem, siden han har det travelt med innspillingen av «Anger Management».

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews