Murphy hyret detektiver

(11.12.2006, sist oppdatert 11.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Nylig kom det for en dag at den amerikanske skuespilleren Eddie Murphy og den engelske popartisten Melanie Brown ikke lenger var sammen, men årsaken var ikke kjent - før nå.

Murphy skal ha sagt takk for seg etter at han sist måned fikk fotografier av det tidligere Spice Girl-medlemmet Mel B der hun er sammen med en annen mann. Stjernen fra blant annet «Beverly Hills Purk»-filmene skal angivelig ha hyret inn et helt kobbel med privatdetektiver som har fulgt Brown etter at han var overbevist om at hun bedro ham. Han gjorde det slutt etter at de tok bilder av henne da hun møtte en mannlig venn i Los Angeles. Brown og Murphy begynte å gå ut sammen i juni i år, men i forrige uke gjorde han det offentlig kjent at han ikke vil ha mer med henne å gjøre, og krever en DNA-prøve for å avgjøre hvorvidt han er far til barnet hun bærer. - Eddie hadde mistanke om at Mel begynte å få et forhold til en fyr han kjenner. Han ble rasende da han fikk se bildene. På overflaten ser det nok ondskapsfullt ut at han nå sår tvil om at det er han som er barnets far, men hva Eddie angår, så har også han blitt såret. Han bare jevner ut regnskapet, sier en nær venn av Murphy til den britiske tabloiden News of the World.

(©NTB) 

Les alt om Mel B og Melanie B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews