Mel B slåss mot Eddie Murphy i retten

(20.11.2007, sist oppdatert 20.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Eddie Murphy er ikke interessert i å møte datteren han har med Mel B, kommer det fram under rettsmøtene som nå foregår mellom ekskjærestenes advokater.

I forrige uke forsøkte advokatene å finne fram til en løsning på bidrag og besøksrett, men ifølge The Sun skal Eddie Murphy ha sagt til sine advokater at han ikke er interessert i å møte datteren Angel Iris.

 

Han benektet først farskapet, men DNA-prøver tatt etter at Angel kom til verden viste at Mel B hadde rett. I oktober ble det kjent at Melanie Brown, som Spice-jenta egentlig heter, ønsker å motta såkalt livsoppholdelsesbeløp? for nå sju måneder gamle Angel Iris. Ifølge bladet OK! gikk Mel B til sak i juli, bare en måned etter datterens fødsel, og 14. november var det tid for partene å møte i retten.

 

Ryktene sier at Murphy ennå ikke har møtt datteren, og dommeren har nå utsatt saken i tre måneder fordi Murphy ikke ville komme med noe tilbud som kunne bringe en løsning.

 

En kilde sier til avisen at Spice Girls-jenta er «rasende». Hun hadde tenkt å ta med seg Angel til retten for å la henne møte faren sin for første gang.

(©NTB)

 


Les alt om Mel B og Melanie B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews