Mel B inviterer fremmede til bryllupsfest

(25.08.2008, sist oppdatert 25.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Melanie Brown, kjent som «Scary Spice» under Spice Girls-karrieren, skal arrangere bryllupsfest - med folk hun ikke kjenner.

Scary Spice giftet seg med filmprodusenten Stephen Belafonte for 15 måneder siden, men det var en lavbudsjettsaffære, uten særlig glitter og glamour.

 

Derfor har paret nå bestemt seg for å arrangere en skikkelig bryllupsfest. Men skal man gjøre det i Hollywood-stil, koster det skjorta. Så nå har paret bestemt seg for å selge bilder fra festen til kjendismagasinet OK!

 

For de eksklusive rettighetene til bryllupsfesten - som er planlagt i et luksushotell i Egypt i nær framtid - blar OK! opp 200.000 pund. Men bladet stiller visse krav, melder nettstedet Talk Entertainment. Blant annet at gjestelisten er spekket med kjendisnavn.

 

Dette skal være en stor utfordring for Mel B, som har flyttet til USA og kuttet kontakten med kjendisscenen i London. I Los Angeles er hun uten særlig A-kjendisnettverk.

 

Samtlige av krydderjentene er invitert, men kan komme til å måtte takke nei på grunn av jobbforpliktelser, dersom vi skal tro Talk Entertainment. En kilde sier:

 

- Mel og Stephen ville ha en storslått feiring. De har gått med på at magasinet dekker begivenheten, men er forpliktet til å oppfylle visse krav. Et av dem er å fylle lokalet med kjente fjes. Familie og nære venner gjør liksom ikke susen. Nå føler Mel seg presset til å invitere celebriteter hun aldri har møtt.

(©NTB)

 


Les alt om Mel B og Melanie B!


Kommentarer fra brukere26.08.2008 18:17
aahh

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews