Mel B er rasende på Murphy

(07.12.2006, sist oppdatert 07.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Det tidligere Spice Girls-medlemmet Mel B er rasende på skuespilleren Eddie Murphy etter at han krevde at det blir tatt en DNA-prøve for å bevise hvem som er far til barnet hun bærer.

Murphy kom med utsagnet i et intervju med en nederlandsk TV-kanal sist tirsdag, bare en dag etter at Melanie Brown, som er hennes egentlige navn, hevdet at paret så fram til å tilbringe julen sammen. Da han ble spurt om han var lykkelig sammen med Mel, som i oktober kunne fortelle at hun var gravid, glefset Murphy tilbake: - Nå er du forutinntatt, vi er ikke sammen lenger. Og jeg vet ikke hvem som er far til barnet før det er født og er blitt tatt blodprøve av. Du burde ikke trekke forhastede slutninger, sir. Ifølge den britiske tabloiden The Sun er Brown sjokkert over Murphys uttalelser fordi hun fortsatt trodde de var sammen: - Det er ikke tvil om at Eddie er faren til ungen min. Jeg har ikke vært sammen med noen andre siden jeg møtte Eddie. Jeg er sjokkskadd av hele greia. Så langt jeg vet hadde vi ikke slått opp, men vi hadde en stor krangel, skal Melanie ha sagt til en nær venn. Murphy dukket mandag opp med sin nye kjæreste Tracey Edmonds da hans nye film «Dreamgirls» hadde premiere i New York. Brown og Murphy begynte å gå ut sammen i juni i år, bare to måneder etter at Eddie hadde tatt ut skilsmisse fra Nicole etter sju års ekteskap.

(©NTB)  

Les alt om Mel B og Melanie B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews