Mel B: - Sa nei til Sex og singelliv

(09.06.2008, sist oppdatert 09.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Melanie Brown hevder hun sa nei takk til å medvirke i den kinoaktuelle Sex og singelliv-filmen.

Spice Girls-stjernen Mel «Scary Spice» B droppet angivelig en rolle i Sex og singelliv-filmen. Hun hevder ifølge kilder som nettstedet Female First har vært i kontakt med, at hun ble tilbudt en rolle, men at hun valgte å takke nei - for å heller fokusere fullt og helt på sitt kommende album.

 

- De tilbød meg en rolle, men jeg bestemte meg for å takke nei, sier hun.

 

Melanie Brown er først og fremst kjent i Europa for sin medvirkning i det engang så populære britiske «girl power»-bandet Spice Girls.

 

Men i senere år har hun også gjort seg bemerket i USA, etter en affære med skuespilleren og komikeren Eddie Murphy, samt medvirkning i den amerikanske versjonen av TV-konseptet «Skal vi danse».

 

Nå jobber hun i studio med et nytt album, og får ifølge Aceshowbiz.com drahjelp av størrelser som Missy Elliott og Janet Jackson.

(©NTB)

 


Les alt om Janet Jackson og Mel B og Melanie B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews