Eddie ringte aldri Mel B. tilbake

(25.04.2007, sist oppdatert 25.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

- Kanskje Eddie en dag vil fortelle meg hvorfor dette skjedde. Vi vet begge at dette er hans baby.

Melanie Brown, kjent som Scary Spice, er ikke skyggeredd når det gjelder å holde fast ved det hun mener er sannheten om datteren Angel Iris Murphy Brown. Nå snakker hun ut til bladet og stiller også opp på de første bildene sammen med Angel Iris, som ble født på bursdagen til Eddie Murphy 3. april.

 

Hun forteller at hun fikk «fullstendig sjokk» da Eddie Murphy sa til en reporter at han ønsket en DNA-test før han bekreftet at han hadde gjort henne gravid.

 

- Det var et hav av fotografer. Folk ropte om en DNA-test... Jeg prøvde å ringe Eddie, men kom ikke igjennom. Da jeg gjorde det, sa han at han skulle ringe meg tilbake og det var alt. Han ringte meg aldri. Jeg føler meg ikke ydmyket. Jeg synes den eneste personen som er ydmyket, er Eddie selv. Hans oppførsel er uakseptabel, fastslår Melanie Brown.

 

- Vi var så forelsket, sier hun til OK! I dag later det til at deres neste møte kan bli i rettssalen. Selv har hun ingen tvil om farskapet, og er også ved godt mot:

 

- Jeg føler meg mer selvsikker og jordnær enn noensinne. Jeg føler meg faktisk strålende! sier den nybakte moren, som fra før av har den åtte år gamle datteren Phoenix Chi.

(©NTB)

 


Les alt om Mel B og Melanie B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews