Eddie Murphy treffer datteren

(07.09.2010, sist oppdatert 07.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Eks-Spice Girl Mel B røper det meste i sin nye TV-reality «Mel B: It?s A Scary World» - også at Eddie Murphy nå regelmessig treffer deres felles datter Angel (3).

I første episode av serien forteller hun i samtale med en familieterapeut at det var «en grusom tid» da hun gikk gravid, og Murphy sterkt benektet at han var faren.

 

Selv etter DNA-testen som ga det endelige svaret nektet filmstjernen å se datteren. Men så løsnet det, forteller Mel B ifølge Daily Mail i serien:

 

- Vi ble invitert til «Shrek»-premieren i mai. Angel er tre og et halvt år, og jeg forventet ikke at hennes biologiske far plutselig skulle poppe inn i livene våre igjen. Det brakte tilbake all smerten og sorgen jeg opplevde alene da jeg var gravid, sier Melanie Brown, som hun egentlig heter.

 

De siste tre årene har hun vært gift med filmprodusenten Stephen Belafonte, som er stefar til begge barna. Til slutt bestemte hele familien seg for å møte opp på den røde løperen - etter råd fra familieterapeuten.

 

I etterkant har Eddie Murphy begynt å treffe datteren sin, noe Mel B har sørget for å holde unna pressen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mel B og Melanie B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews