D-dag for pappa Eddie i dag

(11.06.2007, sist oppdatert 11.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Mandag er D-dagen for Eddie Murphy. I dag kan han nemlig bli beordret til å bidra med en DNA-prøve for å avgjøre om han er far til Mel Bs nyfødte datter.

Enn så lenge fortsetter Eddie Murphy å benekte at han er far til lille Angel Iris - selv om den nybakte mor og eksflammen hans står beinhardt på sitt og har gitt barnet hans etternavn i tillegg til sitt eget.

 

Mandag er det høring i Los Angeles, der Melanie Brown møter i retten. Ifølge The Sun er også Eddie Murphy beordret å møte.

 

Og ifølge avisens kilder er den tidligere Spice Girls-jenta, med tilnavnet Scary Spice, virkelig klar til å gå på krigsstien mot ekskjæresten som dumpet henne på direktesendt TV da hun var gravid.

 

- Han har ikke gitt henne noe annet valg. Hun ønsker ikke at Angel skal vokse opp og lure på hvem faren hennes er. Dette handler ikke om penger, det handler om Angel som får vite hvem som faktisk er faren. Prøver han å dukke unna denne testen, er helvete løs for ham.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mel B og Melanie B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews