«Scary Spice» langer ut mot Eddie

(02.08.2007, sist oppdatert 02.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren Melanie «Scary Spice» Brown langer ut mot skuespilleren Eddie Murphy som hun hevder er far til hennes fire måneder gamle datter Angel.

På en pressekonferanse i Los Angeles onsdag sa Brown (32), som er medlem av gjenforente Spice Girls, at Angel Iris Murphy Brown «er min og Eddies baby».

 

Pressekonferansen kom bare dager etter at Murphy fridde til Tracey Edmonds, ekskona til musikkprodusenten Kenneth «Babyface» Edmonds, som han har hatt følge med etter at han gjorde det slutt med Brown i fjor.

 

Murphy skal ha gitt Tracey en åtte karats gul diamantring fra Cartier og de to planlegger å gifte seg mot slutten av året.

 

Browns advokat Gloria Allred sa onsdag at en farskapsprøve fastslo at Murphy (46) er faren til Melanies barn og at hennes klient også ønsker barnebidrag fra Eddie.

 

Brown sa at hun hadde planlagt sin graviditet med Murphy som er kjent fra filmer som «Dreamgirls», «Beverly Hills Cop» og «Shrek».

 

Melanie Brown er skilt og har fra før av en åtte år gammel datter, mens Eddie Murphy skilte seg i 2005 fra Nicole Mitchell Murphy som er mor til hans fem barn.

(©NTB)

 


Les alt om Melanie B!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews