Tyson ville jobbet med Gibson

(28.10.2010, sist oppdatert 28.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg kommer aldri i livet til å rette pekefingeren mot noen, sier Mike Tyson, som erklærer at han ville samarbeidet «100 prosent» med Mel Gibson.

Den volds- og voldtektsdømte eksbokseren flyr til Thailand i november for å medvirke i innspillingen av «The Hangover 2», der Gibson skulle hatt en birolle - før uenighet innad i filmteamet førte til at han fikk fyken.

 

Ifølge New York Post sier Mike Tyson at han ville jobbet med hvem som helst, så lenge de «utviste respekt». Om Gibsons krangel med ekskjæresten Oksana Grigorieva, som hevder skuespilleren overfalt og truet henne, sier han:

 

- Vi har alle den mannen - en Mel Gibson - inni oss. Vi ønsker bare ikke å utsette folk for det. Kanskje han trenger å få hjelp. Vi trenger alle hjelp, og noen å snakke med. Jeg er ikke imot ham, men jeg støtter ham heller ikke.

(©NTB)

 


Les alt om Mel Gibson og Mike Tyson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews