Seymour: - Har hørt om to barn til

(23.05.2011, sist oppdatert 23.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Jane Seymour, nær nabo til Arnold Schwarzenegger, sier i et intervju med CNN at hun har hørt om «to barn til».

- Jeg var ikke det minste overrasket, sier Seymour om nyheten om forrige ukes separasjon, som kom i kjølvannet av at skuespilleren og eksguvernøren røpet overfor kona Maria Shriver at han hadde en 13 år gammel sønn fra et utenomekteskapelig forhold til husholdersken.

 

- Han ønsket helt klart å komme i forkjøpet før alle andre røpet det. Fra det jeg har hørt, vil det komme mange flere opplysninger ut til folk. Jeg har hørt om ytterligere to barn, sa Seymour i et intervju før helgen på den røde løperen.

 

Maria Shriver skal ha hyret inn den kjente skilsmisseadvokaten for Hollywood-stjernene, Laura Wasser, som tidligere har hatt klienter som Angelina Jolie, Britney Spears, Kiefer Sutherland, Patricia Arquette, Christina Aguilera, Stevie Wonder og Robyn Moor - sistnevnte er Mel Gibsons ekskone.

 

Det skal være snakk om at Schwarzenegger og Shriver til sammen er gode for mellom 200 og 400 millioner dollar.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews