Oksana vil ha penger til sønnen

(15.08.2011, sist oppdatert 15.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Krangelen fortsetter i retten for eksparet Oksana Grigorieva og Mel Gibson.

De holder nå på med å hamre ut en samværsavtale for den felles datteren Lucia på 22 måneder. Sist fredag snakket de - hver for seg - med en dommer og en megler.

 

Det dreier seg ikke minst om penger. Oksana krever ifølge TMZ en «enorm sum», deriblant en halv million dollar som skal gå til hennes 14 år gamle sønn Alexander, som hun har med 007-skuespiller Timothy Dalton.

 

Tenåringen skal ha blitt «traumatisert» under den angivelige voldsepisoden i januar 2009. Gibson skal ha kalt ham stygge ting og skremt gutten så mye at han gjemte seg under sengen.

 

Mel Gibsons leir benekter beskyldningene, og hevder fortsatt at Gibson kun ga henne en ørefik fordi hun var «ute av kontroll og satte babyen i fare». Han gikk med på tiltale for vold mot eksen i mars i år, og er ferdig med samfunnstjenesten han ble pålagt, mens sinnemestringskurset varer til neste vår.

 

Med andre ord er Gibson og Grigorieva langt fra å komme til enighet - ikke økonomisk og ikke når det gjelder omsorgen for datteren. Forhandlingene fortsetter neste uke.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.205 sec - 1 pageviews