Matt Damon mest sexy

(15.11.2007, sist oppdatert 15.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

- Æren kommer som en overraskelse. Dere ga en aldrende forstadspappa sitt livs egotripp, sier Matt Damon (37) i en kommentar til at han er kåret til verdens mest sexy mann.

Dermed følger han etter kompisene George Clooney og Brad Pitt, som riktignok har blitt utvalgt to ganger. Damon hevder det er Clooneys og Pitts «valgkampanje» på hans vegne som omsider har vunnet fram. De begynte å mase om dette allerede i 2001.

 

Selv sier Damon med glimt i øyet at han allerede hadde forsonet seg med tanken på at denne æren aldri ville bli ham til del. Sexy Damon er gift med den tidligere bartenderen Luciana Bozan, som han har den et år gamle datteren Isabella sammen med.

 

- Jeg hadde akseptert at dette var en kappe jeg aldri var ment å bære. Ikke misforstå, jeg ble både sjokkert og glad., skriver han i takkebrevet til bladet People, som han undertegner med «Matty». Der hevder Damon at den ni år gamle stedatteren Lucy omsider synes han er kul - «vel, i det minste kulere».

 

- Hun hevder også at jeg rødmet da jeg fikk vite nyheten, skriver Damon, som pryder forsiden av Peoples årlige dobbeltutgave med herrer i fokus.

 

Tradisjonen med sexykåringen startet i 1985 med Mel Gibson, og har i tillegg til nevnte Pitt og Clooney også omfattet Denzel Washington og Johnny Depp.

 

Denne gangen danket Damon imidlertid ut hete konkurrenter som Patrick «McDreamy» Dempsey, Ryan Reynolds, Brad Pitt, James Macavoy («Atonement»), Johnny Depp, Dave Annable fra «Brothers & Sisters», Will Smith, den fremadstormende Javier Bardem, Shemar Moore («Criminal Minds»), Ben Affleck, Adrian «Entourage» Grenier, Will Yun Lee og Justin Timberlake.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews