Ikke søt musikk mellom Oksana og Mel

(28.07.2010, sist oppdatert 28.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Oksana Grigorieva spilte inn en hel plate med Mel Gibson som produsent og medforfatter på tekstsiden - og vurderer nå å gå til rettssak for å få gitt ut albumet.

Platen har den passende tittelen «Beautiful Heartache». Men etter at det ble et mye omtalt brudd mellom Gibson og Grigorieva, der skuespilleren blant annet skal ha dratt til kjæresten, akter han ikke å underskrive noe som helst.

 

Ei heller de nødvendige dokumentene som gjør at platen kan gis ut, melder TMZ. Mel Gibson holder nemlig deler av utgivelsesrettighetene.

 

Innspillingen skjedde i fjor, da idyllen fremdeles rådet. TMZs kilder sier at Grigorieva er villig til å gå til rettssak for å få gitt ut platen sin, mens Gibsons side holder igjen fordi de mener hun er ute etter å ødelegge ham.

 

Kilder i begge leirer mener at saken antakelig vil havne i rettssalen, med mindre «Beautiful Heartache» ender opp som en brikke i det økonomiske oppgjøret mellom de to - som også har datteren Lucia sammen.

(©NTB)

 


Les alt om Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews