Glover vil ikke si noe om Gibson

(19.07.2010, sist oppdatert 19.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

En gang var de radarpar som politietterforskere i «Dødelig Våpen»-filmene, men nå velger Danny Glover å ikke kommentere de siste meldingene om Mel Gibson.

Glover har avslått å støtte Gibson etter at skuespilleren ble beskyldt for å si «nigger» da han skjelte ut sin tidligere kjæreste.

 

Gibson er blitt rammet av en rekke skandaler i juli etter at fire lydbåndopptak ble offentliggjort der en mann, som skal være Gibson, kommer med diverse trusler mot Oksana Grigorieva.

 

Flere Hollywood-stjerner, inkludert Robert De Niro og Whoopi Goldberg, har støttet Gibson, men Glover forblir altså taus.

 

En representant for skuespilleren, sier til Los Angeles Times at «Herr Glover har ingen noen kommentar på dette tidspunktet, og det kommer heller ingen uttalelse når det gjelder Herr Gibson».

(©NTB)

 


Les alt om Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.136 sec - 1 pageviews