- Gibson-vitne døde

(17.08.2010, sist oppdatert 17.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mel Gibson og Oksana Grigorievas tidligere barnevakt, som var et nøkkelvitne i parets juridiske sak, skal ha gått bort.

Kvinnen, som skal ha passet på skuespillerens ti måneder gamle datter Lucia da han angivelig angrep sin ekskjæreste Oksana Grigorieva, hadde angivelig kreft og døde i helgen, ifølge nettstedet RadarOnline.com.

 

Barnevakten så at Gibson ble rasende over at Oksana forlot parets datter med barnepasseren for å gå og se en basketballkamp hennes 12 år gamle sønn Alexander skulle spille.

 

Ifølge et vitneutsagn Oksana har gitt, løp barnepasseren til et soverom med Lucia for å komme bort fra bråket - og kunne høre at Mel brølte i telefonen.

 

Men kvinnen fikk aldri forklart seg til politiet om hendelsen, og hun skal ha forlatt huset før Mel angivelig slo ekskjæresten i ansiktet - mens hun holdt deres datter.

 

Den ansatte skal ha vært skyteskive for den 54 år gamle skuespilleren som hevdet at hun var en ulovlig innvandrer. Han skal ha truet med å melde henne til immigrasjonsmyndighetene.

 

- Jeg vil sparke.... om hun er i huset ditt. Jeg vil gjøre det kjent - å sparke henne. Jeg vil melde henne til de sabla folka som tar penger fra dem, OK?, skal han ha sagt til Oksana.

(©NTB)

 


Les alt om Mel B og Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews