Gibson tok med datteren i kirken

(07.12.2010, sist oppdatert 07.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Da Mel Gibson skulle tilbringe litt kvalitetstid med sin ett år gamle datter, tok han henne med seg i kirken.

Mel Gibson krangler for tiden så busten fyker med ekskjæreste og barnemoren Oksana Grigorieva - ikke minst om parets felles datter Lucia, samværsrett og økonomiske ordninger.

 

I forrige måned sa Grigorieva til retten at Lucia «oppførte seg rart» etter overnattingsbesøk hos faren, så det ønsket hun å fjerne Gibsons rett til.

 

Søndag lot den australske Hollywood-stjernen, som har syv barn med ekskona Robyn Gibson, seg derfor fotografere med Lucia i sin kirke i Malibu. Bilder av Mel Gibson med datteren Lucia i den strengt bevoktede, private kirken ligger nå ute på TMZ.com

 

Den troende Gibson har nemlig sin egen kirke, kalt Holy Family Catholic Church - en katolsk sekt som ikke anerkjenner Paven eller Vatikanet, og som sies å følge en gammeldags ideologi med røtter til 1600-tallet. Blant annet får ikke kvinnene bruke bukser, meldte news.com.au.

 

Mel Gibson er leder for dette kirkesamfunnet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews