Gibson snakker om Spears-sympatien

(23.02.2009, sist oppdatert 23.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

I mars i fjor skapte det store overskrifter da Mel Gibson inviterte Britney Spears ut på middag.

Mel Gibson og Britney Spears ble fotografert mens de spiste middag sammen på en restaurant i Los Angeles, og i mai ble Britney Spears med Mel Gibson og familien hans på ferie til Costa Rica.

 

Unge Spears hadde da vært innlagt på rehabiliteringsklinikker og også fått psykiatrisk hjelp, samtidig som hun lå i en vanskelig omsorgsstrid med eksmannen om omsorgen for sine to sønner. Gibson på sin side var ute i hardt vær for et par år siden, da han ble pågrepet i fylla, kom med antisemittiske uttalelser - og nedsettende kommentarer om kvinner.

 

Og nå snakker Gibson ut om sin Britney-sympati. Ifølge magasinet OK! sier han: - Hun er ei flott jente som gikk igjennom tøffe ting. Du ser disse unge menneskene i underholdningsindustrien, og du føler nærmest at den stakkars ungen blir steinet. Jeg følte bare at hun var alene, og derfor ringte jeg til henne. Hun har det fint nå.

 

Gibson vil ikke ta noen ære for at popstjernen nå virker friskere og gladere enn på lenge. - Det har ikke noe med meg å gjøre. Hun klarte å komme seg igjennom dette, og faren hennes er en virkelig helt.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears og Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews