- Gibson skal snakke ut

(27.10.2010, sist oppdatert 27.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Etter den oppsiktsvekkende nyheten om at «Hangover 2»-skuespillerne ikke ønsker Mel Gibson velkommen på filmsettet, vil han nå snakke ut om problemene sine - på TV.

Den dalende stjernen vil prate om vanskene han har hatt på den private fronten de siste årene, skriver nettstedet popeater.

 

En kilde nær skuespilleren sier følgende: - Helt siden problemene mellom Gibson og ekskjæresten begynte å lekke ut, har mediene kontaktet Mel for å prøve å få et intervju.

 

- Nå, etter ni måneder med taushet, har Mel endelig funnet ut at dersom han ikke sier noe snart, så kan det bli for sent. Dagene med å begrave hodet i sanden, for å håpe at alt går over av seg selv, er over.

 

Både Oprah Winfrey og David Letterman skal være interessert i å få skuespilleren og regissøren i tale i sine respektive talkshow.

 

Gibson skal være mest interessert i å snakke ut med en mann, dersom vi skal tro kilden.

 

- Mel gjorde et intervju med Diane Sawyer etter de antisemittiske uttalelsene for noen år siden, og det gikk ikke så bra. Nå, når tingene virkelig har tilspisset seg, mener alle det vil være best for ham å snakke ut hos en mannlig vert. Det kan hende førstevalget er Matt Lauer. Det blir i alle fall ikke Oprah etter at hun nesten hyret Oksana for et intervju, slår kilden fast.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews