Gibson-saken ruller videre

(22.07.2010, sist oppdatert 22.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mel Gibson skal onsdag ha fått besøk av barnevernet etter at hans ekskjæreste Oksana Grigorieva hevdet at han hadde gått til angrep på henne og deres åtte måneder gamle datter Lucia.

Den 54 år gamle skuespilleren ble formelt oppsøkt av barnevernet i Los Angeles og møtet skal ha vart i flere timer, opplyser en kilde til RadarOnline.com.

 

 

 

Oksana hevder at han slo henne i hodet etter en voldsom krangel mens hun holdt barnet og at datteren fikk et merke på haken.

 

Tidligere denne uka dukket det opp opplysninger om at Mel hadde truet med å skyte seg selv og Grigorieva under den samme krangelen. Han skal ha trukket fra en pistol og sagt at han ville skyte den russiske sangeren og hennes 12 år gamle sønn Alexander før han vendte våpenet mot seg selv.

 

- Mel slo henne på munnen og på siden av hodet. Oksana har fortalt til myndighetene som gransker saken at det var forferdelig og at hun trodde hun skulle dø, sier en kilde om episoden som skal ha inntruffet 6. januar i år.

 

Kilden sier videre at Oksana (40) sa at hun holdt Lucia under det angivelige angrepet og at hun falt bakover på sengen mens Gibson forsøkte å kvele henne. Skuespilleren skal deretter ha skjelt henne ut på det groveste.

 

Alexander, hvis far er den tidligere James Bond-skuespilleren Timothy Dalton, skal ha vært vitne til opptrinnet i soverommet og forklarte seg for barnevernet sist fredag.

(©NTB)

 


Les alt om Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews