Gibson raser, erstattet av Neeson

(25.10.2010, sist oppdatert 25.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Liam Neeson har overtatt rollen som tatovør i den kommende oppfølgeren til «Hangover», mens Mel Gibson raser mot filmens produsenter.

Ifølge New York Post er Gibson «rasende». Han kan ikke forstå hvordan Mike Tyson, en tidligere narkotikabruker og dømt voldtektsforbryter som endret livet sitt, får en sjanse mens han selv sparkes ut, sier avisens kilde.

 

Det virket en tid som om Mel Gibson var i ferd med å få karrieren sin tilbake på skinnene etter sommerens katastrofale opptak av hvordan han skjelte ut ekskjæresten Oksana Grigorieva.

 

Men så fikk han altså fyken fra oppfølgeren til den populære komedien, etter at det ble strid innad i filmteamet. I stedet rykket Liam Neeson inn, og ankom Bangkok - der opptakene foregår - før helgen.

 

Kanskje har Mel Gibson nok å tenke på privat: Han og Grigorieva kjemper om omsorgen for datteren Lucia, så vel som om barnebidrag. Innen 10. november må Gibson møte i retten og vitne. I mellomtiden samler partene skyts mot hverandre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.141 sec - 1 pageviews