Gibson hevder Oksana er selvskader

(16.11.2010, sist oppdatert 16.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Krigen mellom de tidligere kjærestene Mel Gibson og Oksana Grigorieva er i full gang. Nå hevder Gibson at hun driver med selvskading.

I rettspapirer som TMZ har fått tilgang til, kommer Gibson med en erklæring om ekskjæresten der han skriver: « ... Oksana er psykisk ustabil og lider av trikotillomani, en mangel på impulskontroll som kjennetegnes av en trang til å nappe ut sitt eget hår, øyevipper, øyebryn og annet kroppshår».

 

Dette påstår Gibson er årsaken til merkene på ansiktet hennes og ikke - som Grigorieva holder på - at han angrep og slo henne.

 

Grigorieva har på sin side lagt fram en erklæring fra sin skjønnhetspleier, som sier at klienten hennes «hadde skraper og blåmerker rundt øynene og i pannen» da hun var der i januar, og at hun sa det var Mel som hadde slått.

 

Kampen nå handler om penger, nærmere bestemt hvor mye Oksana Grigorieva skal få i barnebidrag i måneden. Hun krevde mellom 300.000 og 360.000 kroner, Gibson ville gi henne 24.000 - pluss boutgifter.

 

Nå har dommeren skåret gjennom og kommet fram til at 120.000 kroner pluss boutgifter er passe. Men ifølge TMZ ga dommeren også en smekk på fingrene til Gibson for å ha prøvd å underdrive hvor velstående han er, og hvilken innflytelse det vil ha også på det et lite barn vil trenge.

(©NTB)

 


Les alt om Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews