- Gibson hadde dødsønske

(02.02.2011, sist oppdatert 02.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Mel Gibson sjokkerte i 2006 med antisemittiske uttalelser til politimenn. Men han skal ha hatt helt andre tanker bak oppførselen sin.

Ifølge Vanity Fair var Gibson inne i en svært vanskelig periode etter at kona hadde forlatt ham. Hendelsen med politimennene i Malibu, der han langet ut mot jødene, skal ha vært et forsøk på å begå selvmord ved å bli drept av politiet.

 

- Han følte at han totalt hadde feilet som menneske. Mel forsøkte å bli drept av politiet. Jeg tror ikke dette handlet om antisemittisme. Jeg tror han prøvde å få fyren til å trekke pistol og skyte ham, sier en venn av Gibson til Vanity Fair.

 

Like før han ble stoppet av politiet, skal Gibson ha sagt farvel til alle gjestene på restauranten han og noen venner hadde besøkt.

 

- Jeg tror det som skjedde den kvelden var et endelig farvel. Han fortalte meg at når han drakk, så våknet en annen karakter i ham til live, sier Dean Devlin, som var med på å produsere «The Patriot».

 

- Jeg kjenner Mel, og jeg vet at han ikke er den personen som er blitt karakterisert etter dette, sier Danny Glover, som spilte mot Gibson i «Lethal Weapon».

(©NTB)

 


Les alt om Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews