Gibson fullførte sinnemestringskurset

(02.03.2012, sist oppdatert 02.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Mel Gibson har fullført et kurs i sinnemestring - et kurs han ble pålagt etter mishandlingssaken vedrørende ekskjæresten Oksana Grigorieva.

Mel Gibson er nå i mål med kurset som han ble idømt i mars 2011, sammen med tre års prøvetid og samfunnstjeneste. Dommen kom etter at ekskjæresten anmeldte ham for vold.

 

Kurset har gått over 12 måneder og har altså tatt sikte på å lære skuespilleren å tøyle sitt raseri. Ifølge kjendisnettstedet TMZ har Gibson også fått separate terapitimer.

 

Det var i 2010 at Grigorieva gikk til sak mot Gibson, etter påstander om vold. Gibson innrømmet å ha gitt henne en ørefik, men påsto han gjorde det fordi hun ristet babyen deres og satte lille Lucia i fare under krangelen deres.

 

Tidligere var den kjente regissøren og skuespilleren gift med Robyn Moore. De holdt sammen i 26 år før de separerte seg i 2006.

 

Gibson har åtte barn, sju med Robyn Moore samt datteren Lucia med Grigorieva.

(©NTB)

 


Les alt om Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews