Gibson forsvarer Woods

(29.01.2010, sist oppdatert 29.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

I et intervju med Good Morning America forsvarer Mel Gibson det skandalerammede golfesset Tiger Woods.

Mel Gibson, som selv har noen tøffe år bak seg, forsvarte USAs mest omtalte og medieettersøkte person for tiden, Tiger Woods. Den svært så utro golfspilleren har søkt dekning etter at en rekke elskerinner har stått fram i mediene. Kona, svenske Elin Nordegren, har tatt med seg barna - og reist sin kos. Og etter en mediestorm uten like er det endelig noen som trer fram og forsvarer Woods. Det skjedde da Mel Gibson besøkte Good Morning America, melder nettstedet Talk Entertainment.

 

I intervjuet sier Gibson: - Den karen får virkelig juling. Men ingen kan med hånden på hjertet si at de ikke har gjort ting de ikke er stolte av.

 

Han sier videre om Woods: - Jeg er glad i den mannen og vil så gjerne se ham spille golf igjen.

 

Gibson har selv har vært igjennom en periode med private tumulter, som inkluderer skilsmisse, behandling for alkoholproblemer, ny partner - og nytt barn. I bransjen har det vært spekulert i om Gibson noensinne ville arbeide igjen. Men nå er han tilbake foran kamera. 54 år gamle Gibson spiller sin første store rolle siden 2002 i actionthrilleren «Edge of Darkness».

 

Og med filmer med temaer fra Bibelen, den gamle mayakulturen og Skottland i middelalderen på merittlisten, sier Mel Gibson at han nå ser fram til å lage nok en historisk film - med handling til vikingtiden.

(©NTB)

 


Les alt om Mel Gibson og Tiger Woods!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews