Foster støtter Gibson

(23.09.2010, sist oppdatert 23.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mel Gibson er kanskje ikke USAs mest populære mann for tiden, men nå får han støtte fra en av sine kolleger.

Jodie Foster ser ut til å ha sympati med regissøren og skuespilleren Mel Gibson, som de siste årene har vært mest omtalt på grunn av personlige problemer og turbulens i privatlivet.

 

Men til tross for skandalene, som inkluderer internettlekkasje av et opptak der han truer sin tidligere kjæreste Oksana Grigorieva, har Foster bare godt å si om mannen.

 

- Han er den mest rolige og snille personen jeg noen gang har arbeidet sammen med. Jeg forsto med det samme jeg møtte ham, at jeg ville komme til å elske ham hele resten av mitt liv. Man svikter ikke en venn som har det vanskelig, sier hun i et intervju med det amerikanske magasinet More.

 

Foster og Gibson møttes på det store lerretet i filmen «Maverick» (1994). Hun har også regissert ham i den kommende filmen «The Beaver».

(©NTB)

 


Les alt om Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews