Foster angrer ikke på Gibson-valget

(17.03.2011, sist oppdatert 17.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller og regissør Jodie Foster forsvarte onsdag sitt valg av Mel Gibson for hovedrollen i filmen «The Beaver».

Hun sier i intervjuet som er sitert av Reuters at hun ikke har noe anger når det kommer til skuespillervalget - selv om hans personlige problemer førte til at filmen ble forsinket. - Åpenbart foregikk det alle slags ting da filmen var ferdig, sa hun da filmen fikk premiere under Austins South by Southwest kunstfestival. Hun la til:

 

- Men jeg har absolutt ingen anger når det kommer til at han er i filmen - og innsatsen hans. Men filmen bød på den største utfordringen så langt i karrieren for meg, ettersom jeg måtte balansere drama og komedie.

 

Filmen skulle egentlig fått premiere i fjor og konkurrert i årets Oscar-sesong - men får nå i stedet USA-premiere i mai.

 

Utsettelsen kom etter at en rekke opptak av det som hevdes å være Gibson ble lekket på nettsiden Radaronline.com. I opptaktene hører man en mann komme med rasistiske og sexistiske kommentarer til Oksana Grigorieva, Gibsons eks. Verken Gibson eller hans talspersoner har kommentert opptakene. Så sent som sist uke måtte han møte i retten for å forklare seg om forhold som dreiere seg om vold og trusler mot Grigorieva etter det bitre bruddet.

(©NTB)

 


Les alt om Mel Gibson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews