Det store babyåret

(13.12.2006, sist oppdatert 13.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Det har vært babyboom i Hollywood, og storslåtte bryllup har funnet sted. Men også noen stygge kjendisskilsmisser har også fått atskillig spalteplass. «Glamouråret» 2006 går mot slutten, her er høydepunktene.

 

* Lindsay Lohan starter et skandalefylt år med å feste så hardt på nyttårsaften at hun må legges inn på sykehus for pustevansker, hun har nemlig astma. Mot slutten av måneden må hun inn på nytt, etter å ha kuttet seg i hånden på en ny fest.

 

* Eminem gifter seg på nytt med ekskona Kimberly Mathers, fem år etter at første forsøk strandet så bittert at han rappet drapstrusler mot henne.

 

* Den engelske modellen Kate Moss oppholder seg i USA, og får to valg av engelsk politi: La seg forhøre frivillig for sitt påståtte kokainmisbruk eller risikere å bli arrestert.

 

* Pete Doherty takker Kate Moss for at hun hadde smuglet inn en beskjed til ham i fengselet der hun fortalte hvor mye hun elsket ham. Men det hjalp lite på rebellens stoffmisbruk. Han åkte inn igjen for å ha stjålet en bil og for besittelse av narkotika.

 

 * Angelina Jolie og Brad Pitt innledet året med de første signalene om at Jolie var gravid.

 

* Eksen til Pitt, skuespilleren Jennifer Aniston, røper at hun syntes 2005 var et «flott» år, selv om hun også går i terapi etter skilsmissen. Samtidig begynner ryktene å svirre om at hun har et forhold til skuespilleren Vince Vaughn, motspiller i filmen «The Break Up».

 

* Kate Moss vender tilbake til Storbritannia, lar seg avhøre av engelsk politi om sitt påståtte kokainmisbruk, og slipper tiltale.

 

* Ryktene begynner å svirre i begynnelsen av februar om at alt ikke står så bra til mellom ektefellene Madonna og Guy Ritchie. Sir Elton John og hans ektemann David Furnish gir de to ekteskapsråd flere ganger.

 

* Det blir også kjent at den hardttrenende Madonna er blitt operert for brokk i Los Angeles, angivelig forårsaket av for hard trening.

 

* Paris Hilton glemte å betale lagerleie, og dermed havner en hel container full av personlige eiendeler - inklusive dagbøker, bilder og datamaskiner - lovlig på auksjon.

 

* Tommy Lee hadde en hyggestund på bar i Canada - helt til noen hvisket ham i øret at den lekre damen var en berømt transseksuell, altså en mann i kvinneklær.

 

*Pamela lover å bli med i den nye «Baywatch»-filmen.

 

* «Frustrerte fruer»-stjerne Teri Hatcher innrømmer gjerne - i motsetning til andre Hollywood-kjendiser - at hun har brukt både Botox og collagen for å fikse opp ansiktet. Men heretter akter 41 år gamle Hatcher å eldes med verdighet, sier hun.

 

* Sir Elton John nekter å adoptere et barn, selv om hans partner David Furnish har bedt ham inntrengende om å vurdere det - fordi John ikke føler de vil være nok til stede og støtte nok for et barn, og at det får holde å ha mange gudbarn.

 

* George Clooney vinner sin første Oscar for beste birolle i «Syriana», en film han også har regissert selv.

 

* Naomi Campbell klinker til hushjelpen sin med en telefon så hun måtte sy fire sting i hodet, og blir voldsanmeldt.

 

* Liza Minnelli erklærer seg ferdig med sex, etter fire ekteskap - det siste med David Gest, som resulterer i et stygt skilsmisseoppgjør som varer enda. I stedet leter hun etter en partner som «er snill og har integritet».

 

* En skulptur av en fødende Britney Spears vekker oppsikt. Den er i naturlig størrelse, og viser en naken Britney på alle fire på en bjørneskinnsfell. Plasseringen i galleriet vekker også oppsikt - statuen er plassert ved siden av antiabortmateriale.

 

* Pete Doherty løser sine parkeringsproblemer ved å kjøpe en ny bil. Da hans feilparkerte Jaguar ble tauet bort, kjøpte skandalerockeren rett og slett en ny Jaguar, riktignok brukt.

 

* Scarlett Johansson kåres til den mest sexy kvinnen i verden av mannebladet FHM, og slår fjorårsvinner Angelina Jolie.

 

* Tom Cruise blir for første gang far til et biologisk barn, datteren Suri. Han og Katie Holmes velger å ikke offentliggjøre bilder, noe som skaper rykter om at det er noe galt med barnet.

 

* Rolling Stones‘ gitarist Keith Richards flys til et sykehus på New Zealand med en alvorlig hodeskade etter at han falt ned fra et palmetre på Fiji, ifølge australske aviser.

 

* Whitney Houstons svigerinne røper hvor galt fatt det er med den crackavhengige artisten, og lar en skandaleavis få trykke bilder fra Houstons forfalne hjem. Kolleger - med Beyoncé Knowles i spissen - ønsker å hjelpe.

 

* Angelina Jolie tar med seg hele familien til Namibia for å føde sitt første biologiske barn, og høster kritikk for å utsette den kommende baby for malaria.

 

* George Michael sliter med rus og bilkjøring. I februar ble han funnet sovende i bilen, der det også ble funnet hasj. Nå bulker han tre biler mens han prøver å parkere sin egen.

 

* Charlie Sheen får besøksforbud og må holde seg unna kona og parets to barn, etter at eksen Denise Richards beskylder ham for drapstrusler, gambling og pillerus.

 

* Paul McCartney, som giftet seg med Heather Mills i 2002, offentliggjør at han skal skilles fra den 25 år yngre eksmodellen.

 

* Det lekker ut at Britney Spears venter sitt andre barn, bare et år etter at hun fikk sønnen Sean Preston. Det skal ikke være en planlagt graviditet, og en mulig skilsmisse fra Kevin Federline nevnes av kilder nær artisten.

 

* Kate Moss uttaler at den dopbrukende og ofte arresterte Pete Doherty vil bli den «perfekte far».

 

* Nicole Richie innrømmer at hun er «for tynn», men benekter spiseforstyrrelser. Nå legger hun seg inn for behandling så hun skal gå opp i vekt.

 

* Angelina Jolie og Brad Pitt blir foreldre til Shiloh Nouvelle, som fødes i Namibia og er parets første biologiske barn - og det tredje totalt. De feiret fødselen ved å donere 1,8 millioner kroner til namibiske barn.

 

* Også Gwen Stefani får familieforøkelse: En sønn som skal hete Kingston James McGregor Rossdale, og dermed får faren Gavins etternavn.

 

* De sexy jentene i Pussycat Dolls får ikke bli dukker, fordi foreldregrupper som aksjonerte mot leketøysgiganten Hasbro fikk medhold i at de var... for sexy.

 

* Countrystjernen Keith Urban og filmstjernen Nicole Kidman gifter seg i Sydney, Australia.

 

* Anna Nicole Smith bekrefter at hun er gravid, og at hun er glad for det. Men de potensielle fedrene, hennes eks og hennes advokat, krangler om farskapet.

 

* Ronnie Wood har lagt seg inn til behandling for alkoholproblemer.

 

* Jennifer Aniston og Vince Vaughn lar seg omsider fotografere sammen, etter mye hemmelighetskremmeri.

 

* Suppesangeren James Blunt er derimot bare glad for å bli fotografert sammen med sin nye flamme, supermodellen Petra Nemcova.

 

* Pete Doherty legger seg inn til avvenning ved en klinikk i Portugal.

 

* Kim Basinger og eksmannen Alec Baldwin har i en årrekke kranglet bittert i retten etter skilsmissen. Nå går Basinger rettens vei for å stoppe en bok Baldwin skriver på - siden han tidligere er pålagt av retten å ikke snakke med pressen.

 

* Halle Berry røper at hun ifører seg sitt «X-Men»-kostyme i lær når hun har sex.

 

* Mel Gibson ble arrestert for fyllekjøring, og kom med uttalelser av antisemittisk art, noe som førte til voldsomme oppslag i media.

 

* Colin Farrell takker sin sønn for at han klarte å bli edru og frisk igjen, fordi han fant ny mening med livet som far.

 

* Gene Simmons sønn Nick hevder at farens rykte som kvinneforfører med 4.600 nedlagte damer bare er sprøyt og imagebygging. «Han går bare ut og klemmer på pupper», sier sønnen som sier Gene ikke tør bedra kona fordi han er for feig.

 

* Carmen Electra fra «Baywatch» og gitarist Dave Navarro går hver til sitt etter tre års ekteskap - og en realityserie som het «Til døden skiller oss ad».

 

* 71 år gamle Sophia Loren stilte ikke opp helt naken til Pirelli-kalenderen for 2007.

 

* Paris Hilton erklærer at hun vil holde seg unna sex i et helt år, fordi hun tror det vil gjøre henne sterkere.

 

* Pete Doherty sier til en dommer at han på ny vil prøve et implantat mot sin heroinavhengighet.

 

* Beyoncé innrømmer at hun lever et smalt liv takket være at hun kun spiser frokostblandinger - nærmere bestemt müsli.

 

* Det ryktes at Madonna og Guy Ritchie ønsker å bli med i kjendisbeitet som adopterer barn, og at de har startet prosessen med å bli godkjent.

 

* Filmgiganten Paramount Pictures, med Sumner Redstone i spissen, gir Tom Cruise sparken etter det de mener er uortodoks oppførsel.

 

* Det ryktes om brudd mellom Chris Robinson fra rockebandet Black Crowes og Goldie Hawns datter, skuespilleren Kate Hudson.

 

* En høygravid Britney Spears dukket overraskende opp under Teen Choise Awards i Los Angeles for å introdusere ektemannen Kevin Federline som opptrådte under showet.

 

* Som en del av showet på Madonnas «Confessions-turné», ble den amerikanske popdivaen korsfestet på et digert krusifiks, mens hun hadde på seg en tornekrone. Dette skaper sterke reaksjoner blant annet i Vatikanet.

 

* Hardt prøvede Rolling Stones må avlyse Spania-konsertene i sin Bigger Bang-tour, etter at Mick Jagger pådro seg strupekatarr.

 

* Pete Doherty må kansellere en spillejobb på Ibiza - fordi han så for ille ut på passbildene han sendte inn.

 

* Carmen Electra søkte om skilsmisse fra ektemannen Dave Navarro.

 

* Den tidligere Baywatch-stjernen Pamela Anderson gifter seg med rockestjernen Kid Rock i en seremoni i St. Tropez i Frankrike.

 

* Supermodellen Kate Moss og skandalerockeren Pete Doherty fant tilbake til hverandre.

 

* Om bord på en luksusbåt, iført en rosa bikini, gir Anna Nicole Smith sitt ja til sin mangeårige forretningspartner og advokat, Howard K. Stern.

 

* Den engelske skandalerockeren Pete Doherty blir utskrevet fra en London-klinikk, som har behandlet ham for heroin- og crack-avhengighet. Samme dag blir han observert mens han kjøper sprøyter i en butikk i Dublin.

 

* Popsangeren Aaron Carter på 18 år - lillebroren til Nick Carter i Backstreet Boys - frir til Kari Ann Peniche fra scenen i Las Vegas 16. september. Men avlyste og slo opp uka etter.

 

* Paris Hilton og Nicole Richie blir venner igjen etter en årelang feide.

 

* Whitney Houston viser seg i ny og oppusset versjon, og det blir kjent at hun skal skilles fra Bobby Brown etter 14 års ekteskap.

 

* Skandaleforfulgte Lindsay Lohan holder høyt tempo under New York Fashion Week, og ender på sykehuset med brukket håndledd.

 

* Endelig kommer bildene av Katie Holmes og Tom Cruises datter Suri. Bladet Vanity Fair sikrer seg de første og etterlengtede bildene av den nye verdensborgeren.

 

* Britney Spears forløser - ved hjelp av keisersnitt på et sykehus i Santa Monica, nær Los Angeles - en gutt. Han fikk senere navnet Jayden James.

 

* George Michael gjorde det igjen: Han blir pågrepet av politiet - sovende i sin bil.

 

* Sirkus Angelina Jolie og Brad Pitt ankommer India med sine tre barn, eller sin såkalte «Rainbow-family». Jolie skal spille i sin første film etter at hun fikk datteren Shiloh Nouvel, og paret setter India på hodet.

 

* Madonna drar til afrikanske Malawi og ønsker å adoptere lille David. Planene skaper sterke reaksjoner, blant annet fra landets menneskerettighetsorganisasjoner, som mener popdronningen «kjøper» en baby.

 

* Keith Urban blir fulgt av kona Nicole Kidman, når han legger seg inn på avvenningsklinikk i Nashville.

 

* Mel Gibson - selv beryktet for sine antijødiske uttalelser - rykker nå ut til støtte for Michael «Kramer» Richards, som er ute på glattisen for å ha skjelt ut både jøder og afrikanskamerikanere.

 

* Pamela Anderson og Kid Rock går hver til sitt etter et bare fire måneder langt ekteskap.

 

* Paris Hilton har satt seg fore å bygge opp en bedre venninnegjeng og nysingle Britney Spears er hennes nye prosjekt. Det kan virke som om opptaksprøven for å bli tatt opp i hotellarvingens krets, er å vise seg offentlig uten truse.

 

* Tom Cruise og Katie Holmes gifter seg i slottet Odescalchi i byen Bracciano, fire mil nord for Roma. Ifølge tilskuere stirret de hverandre så dypt inn i øynene at det ingen ende ville ta.

 

* Heather Mills tar til motmæle, og sier hun heller vil miste resten av lemmene enn å oppleve maken til ekteskapsbruddet hun nå gjennomgår.

 

* Balladen om Pete Doherty og Kate Moss fortsetter. Siste vers inneholder ny narkoarrestasjon av førstnevnte - og brudekjoleplaner fra sistnevnte.

 

* Den mystiske popstjernen Michael Jackson er i London for å delta under World Music Awards. Fansen blir skuffet når han bare synger med på refrenget av «We Are The World» - og ikke er med på å gjenskape «Thriller» - videoen - slik det var forespeilet.

 

* Det er ikke bare Britney Spears som ikke vil ha Kevin Federline. Det er heller ingen som vil høre rappingen hans - og en rekke konserter i november avlyses.

 

* Til tross for de store problemene Rolling Stones har opplevd det siste året er bandets siste verdensturné, «A Bigger Bang», historiens mest innbringende: Hele 437 millioner dollar har rullet inn i forbindelse med turneen.

 

* Tittelen på filmen som de møttes under innspillingen av, «The Break-Up», ble profetisk. Nå har Jennifer Aniston og Vince Vaughn brutt for godt.

 

* Den høyt profilerte Hollywood-skuespilleren Lindsay Lohan (20) besøker regelmessig møter i regi av Anonyme Alkoholikere.

 

* George Clooneys elskede gris Max er død, 19 år gammel.

 

* Det kom som en overraskelse da det ble kjent at det tidligere Spice Girls-medlemmet Melanie Brown, bedre kjent som Mel B, og den amerikanske komikeren og skuespilleren Eddie Murphy hadde slått seg i lag. Men seks måneder, et frieri og en graviditet etter at nyheten kom for en dag, er det slutt.

 

*Samtidig som Lionel Richie synger for fred i Oslo Spektrum, blir datteren hans Nicole Richie arrestert, mistenkt for fyllekjøring.

 

* Aldri så galt at det ikke er godt for noe: Britney Spears tette graviditeter, skilsmisse - og truseløs festing gjorde henne til den mest ettersøkte på søkemotoren Yahoo i året som gikk.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews